Játékszabály

Hogyan pályázhatsz?

A fotópályázaton akkor vehetsz részt, ha elmúltál 10 éves, de még nem töltötted be a 15. életévedet. Beszéld meg szüleiddel, hogy részt veszel a pályázaton, fontos, hogy tudjanak róla, hogy bekapcsolódtál a pályázatba!

1. Regisztrálj – mert csak így tudod feltölteni a fotóidat

Nyugodtan add meg a neved, a zsűri számára minden pályázó anonim marad.

2. Tölts fel maximum 5 darab fotót

Fontos, hogy egy naptári héten (hétfőtől vasárnapig) csak 5 darab fotót tölthet fel egy pályázó! Fontold meg, hogy melyik képet szeretnéd megosztani a weboldal látogatóival és a zsűrivel! Ha tanácstalan vagy, kérj segítséget szüleidtől, barátaidtól vagy tőlünk!

3. Jó, ha adsz címet a feltöltött fotódnak

Ha van kedved, írj beszédes címet, ami egy picivel több, mint a szokásos rövid cím (maximum 50 karakter hosszú).

4. A sikeres feltöltést visszaigazoljuk

Minden feltöltést követően kapsz egy visszaigazoló e-mail-t, hogy a fotóid megérkeztek a weboldalra és azok, ha a zsűri úgy ítéli meg, láthatóvá válnak az oldal látogatói számára is.

Meddig pályázhatsz?

Összesen 6 heted van arra, hogy hetente legfeljebb 5 képet beküldhess. 2022. június 12. éjfélig beérkező fotók vesznek részt a versenyben, ekkor lezárul a nevezés időszaka!

Meghosszabbítottuk a nevezés időszakát! Az új dátum, ameddig képeket küldhetsz: 2022. június 30. éjfél!

Nyeremények

Minden pályázó, aki értékelhető képet küld be, kap egy névre szóló digitális emléklapot. A nyertesek (1-10 helyezett) digitális oklevelet, könyv- és tárgyjutalmat kapnak, illetve a legjobb fotókból kiállítást rendezünk a ZTSZ Napon 2022. augusztus 13-án, melyre a díjazott gyerekek meghívást kapnak. A nyereményekről részletesen olvashatsz itt.

ÚJ NEVEZÉS BEKÜLDÉSE